Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Police Academy 2: Their First Assignment

Police Academy 2: Their First Assignment

01/08/2020 | Flixfilm

Police Academy 2: Their First Assignment på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Comedy
Instruktion: Jerry Paris, James Signorelli
Skuespillere: Steve Guttenberg, Bubba Smith, David Graf
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Betjenten Carey Mahoney og hans kumpaner er endelig færdige med deres uddannelse i politiskolen og sendes ud på deres første rigtige opgave.

Police Academy 2: Their First Assignment (Politiskolen 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Police Academy 2: Their First Assignment på YouTube.Se Police Academy 2: Their First Assignment på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Police Academy 2: Their First Assignment (Politiskolen 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Police Academy 2: Their First Assignment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Police Academy 2: Their First Assignment, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Police Academy 2: Their First Assignment (Politiskolen 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar