Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Police Academy 2: Their First Assignment

Police Academy 2: Their First Assignment

01/08/2020 | Flixfilm

Se Police Academy 2: Their First Assignment på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Comedy
Instruktør: Jerry Paris, James Signorelli
Skuespillere: Steve Guttenberg, Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Betjenten Carey Mahoney og hans kumpaner er endelig færdige med deres uddannelse i politiskolen og sendes ud på deres første rigtige opgave.


Se Police Academy 2: Their First Assignment på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Police Academy 2: Their First Assignment (Politiskolen 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Police Academy 2: Their First Assignment (Politiskolen 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Police Academy 2: Their First Assignment:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Police Academy 2: Their First Assignment (Politiskolen 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Police Academy 2: Their First Assignment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar