Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Police Academy 4: Citizens on Patrol

Police Academy 4: Citizens on Patrol

01/05/2018 | Flixfilm

Se Police Academy 4: Citizens on Patrol på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Jim Drake
Skuespillere: Steve Guttenberg, Bubba Smith, Michael Winslow, David Graf
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Et nyt hold meget ivrige og meget grønne civile frivillige deltager i det nye Citizens on Patrol-program under ledelse af betjent Carey Mahoney.


Se Police Academy 4: Citizens on Patrol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Police Academy 4: Citizens on Patrol (Politiskolen 4: Borgere på patrulje) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Police Academy 4: Citizens on Patrol (Politiskolen 4: Borgere på patrulje) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Police Academy 4: Citizens on Patrol:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Police Academy 4: Citizens on Patrol (Politiskolen 4: Borgere på patrulje) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Police Academy 4: Citizens on Patrol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar