Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Police Academy

Police Academy

13/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Police Academy på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Comedy
Instruktør: Hugh Wilson
Skuespillere: Steve Guttenberg, Kim Cattrall, G.W. Bailey, Bubba Smith
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Borgmesterens beslutning om at åbne politiskolen for alle ansøgere tiltrækker en masse sørgelige eksistenser, der ikke just er egnet til at tjene befolkningen.


Se Police Academy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Police Academy (Politiskolen) havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Police Academy (Politiskolen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Police Academy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Police Academy (Politiskolen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Police Academy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar