Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Police Academy

Police Academy

01/08/2020 | Flixfilm

Se Police Academy på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Comedy
Instruktør: Hugh Wilson
Skuespillere: Steve Guttenberg, Kim Cattrall, G.W. Bailey, Bubba Smith
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Borgmesterens beslutning om at åbne politiskolen for alle ansøgere tiltrækker en masse sørgelige eksistenser, der ikke just er egnet til at tjene befolkningen.


Se Police Academy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Police Academy (Politiskolen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Police Academy (Politiskolen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Police Academy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Police Academy (Politiskolen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Police Academy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar