Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Poltergeist

Poltergeist

18/03/2017 | Flixfilm

Se Poltergeist på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Gil Kenan
Skuespillere: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Saxon Sharbino, Kyle Catlett
Spilletid: 93 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: I denne gyser-genindspilning opdager en forstadsfamilie, at deres nye hjem hjemsøges af onde ånder, som kidnapper deres yngste datter.


Se Poltergeist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPoltergeist havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Poltergeist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Poltergeist herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Poltergeist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Poltergeist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar