Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pompeii

01/10/2017 | Flixfilm

Se Pompeii på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy, History, Romance
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Dylan Schombing, Jean-Francois Lachapelle, Rebecca Roberts, Kiefer Sutherland
Spilletid: 105 min
Land: Canada, Germany, USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I dagene inden vulkanen Vesuvs udbrud er en slave, der er blevet sendt til Napoli, fast besluttet på at komme hjem for at redde den kvinde, han elsker.

Pompeii havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pompeii på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pompeii ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pompeii stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pompeii, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pompeii er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar