Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pompeii

01/10/2017 | Flixfilm

Se Pompeii på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy, History, Romance
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Dylan Schombing, Jean-Francois Lachapelle, Rebecca Roberts, Kiefer Sutherland
Spilletid: 105 min
Land: Canada, Germany, USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: I dagene inden vulkanen Vesuvs udbrud er en slave, der er blevet sendt til Napoli, fast besluttet på at komme hjem for at redde den kvinde, han elsker.


Se Pompeii på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPompeii havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pompeii ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pompeii herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pompeii er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pompeii stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar