Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pompeii

01/10/2017 | Flixfilm

Pompeii på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland
Spilletid: 2 min
Land: Canada, Germany, United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I dagene inden vulkanen Vesuvs udbrud er en slave, der er blevet sendt til Napoli, fast besluttet på at komme hjem for at redde den kvinde, han elsker.

Pompeii havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pompeii på YouTube.Se Pompeii på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pompeii ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pompeii stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pompeii, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pompeii er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar