Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pompidou

15/04/2015 | Flixfilm

Se Pompidou på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Matt Lucas, Alex Macqueen, Andy Heath
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Pompidou, en excentrisk aristokrat uden formue, og hans butler står over for nye udfordringer i denne sitcom uden dialog.

Pompidou havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pompidou på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pompidou ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pompidou stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pompidou, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pompidou er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar