Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Poneyttes

Poneyttes

07/03/2022 | Flixfilm

Poneyttes på Netflix

Produktionsår: 1968
Genre: Drama
Instruktion: Joël Le Moigné
Skuespillere: Hubert Wayaffe, Corinne Cléry, Rosko
Spilletid: 79 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Den frisindede magnat Max Torp kæmper sig til tops ved hjælp af et ugeblad, et piratradioprogram, en natklub og et rejsebureau. Og ingen skal stå i vejen for ham.

Poneyttes havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Poneyttes på YouTube.Se Poneyttes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Poneyttes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Poneyttes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Poneyttes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Poneyttes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar