Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pony and Birdboy

Pony and Birdboy

04/07/2022 | Flixfilm

Pony and Birdboy på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Mari Rantasila
Skuespillere: Jenni Lausi, Aapo Puusti, Anna-Maija Tuokko
Spilletid: 71 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Den syvårige Pony vil ikke i skole (man ser skævt til hestemasker i skolen). Heldigvis er hendes fantasiven klar til at hjælpe hende.

Pony and Birdboy havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pony and Birdboy på YouTube.Se Pony and Birdboy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pony and Birdboy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pony and Birdboy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pony and Birdboy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pony and Birdboy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar