Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ponyo

01/04/2020 | Flixfilm

Se Ponyo på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Hayao Miyazaki
Skuespillere: Tomoko Yamaguchi, Kazushige Nagashima, Yûki Amami, George Tokoro
Spilletid: 101 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En 5-årig dreng bliver venner med guldfiskeprinsessen Ponyo, der desperat ønsker at blive menneske.Se Ponyo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ponyo (Ponyo på klippen ved havet) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ponyo (Ponyo på klippen ved havet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ponyo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ponyo (Ponyo på klippen ved havet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ponyo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar