Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pool of London

Pool of London

07/03/2022 | Flixfilm

Pool of London på Netflix

Produktionsår: 1951
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Basil Dearden
Skuespillere: Bonar Colleano, Susan Shaw, Renée Asherson
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I efterkrigstidens London opstår der problemer på handelsskibet Dunbar, da ét besætningsmedlem er involveret i en risikabel smugling og et andet i en forbudt romance.

Pool of London havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pool of London på YouTube.



Se Pool of London på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pool of London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pool of London stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pool of London, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pool of London er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar