Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pootie Tang

Pootie Tang

30/09/2016 | Flixfilm

Pootie Tang på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Louis C.K.
Skuespillere: Chris Rock, Lance Crouther, J.B. Smoove
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I denne film er den utrættelige kriminalitetsbekæmper Pootie Tang oppe mod en ond direktør, der vil have børn til at ryge, drikke og spise fastfood.

Pootie Tang havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pootie Tang på YouTube.Se Pootie Tang på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pootie Tang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pootie Tang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pootie Tang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pootie Tang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar