Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pop, Lock ‘n Roll

Pop, Lock ‘n Roll

01/03/2020 | Flixfilm

Se Pop, Lock ‘n Roll på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Short, Comedy
Instruktør: Adrian Glover
Skuespillere: Spencer Greenwood, Mary Grabhorn, Sara Hart, Kiri Rose Kendall
Spilletid: 7 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En ambitiøs hiphopdanser sætter sin lovende karriere på spil, da hans følelser for sin producers kone truer med at forpurre al hans succes.


Se Pop, Lock ‘n Roll på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPop, Lock ‘n Roll havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pop, Lock ‘n Roll ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pop, Lock ‘n Roll herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pop, Lock ‘n Roll er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pop, Lock ‘n Roll stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar