Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pop, Lock ‘n Roll

Pop, Lock ‘n Roll

01/03/2020 | Flixfilm

Pop, Lock ‘n Roll på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Music
Instruktion: Ziggy Hofmeyr
Skuespillere: Lionel Newton, Dimitri Bajlanis, Eric Uys
Spilletid: 87 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En ambitiøs hiphopdanser sætter sin lovende karriere på spil, da hans følelser for sin producers kone truer med at forpurre al hans succes.

Pop, Lock ‘n Roll havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pop, Lock ‘n Roll på YouTube.Se Pop, Lock ‘n Roll på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pop, Lock ‘n Roll ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pop, Lock ‘n Roll stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pop, Lock ‘n Roll, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pop, Lock ‘n Roll er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar