Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pop Team Epic

Pop Team Epic

02/02/2020 | Flixfilm

Se Pop Team Epic på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tohru Adachi, Bryn Apprill, Shunsuke Itakura, Mikaela Krantz
Spilletid: 12 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, French, English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Denne animerede filmatisering af den skæve komedie byder på masser af sjov med Popuko og Pipimi.


Se Pop Team Epic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPop Team Epic (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pop Team Epic (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pop Team Epic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pop Team Epic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pop Team Epic (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar