Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Popcorn Time er Netflix’ største konkurrent

Popcorn Time er Netflix’ største konkurrent

22/01/2015 | Flixfilm

popcorn time netflix download danmarkDen ulovlige filmtjeneste Popcorn Time, hvor man kan se alle de nyeste film og serier helt gratis, er den største trussel mod streamingtjenesten Netflix. Det skriver Netflix i et brev til deres aktionærer i forbindelse med offentliggørelsen kvartalsregnskabet.

Popcorn Time er et program, som ligner Netflix i udseende og dermed ser uskyldigt ud, men uretmæssigt giver adgang til de nyeste film og serier, da der ikke er betalt for visningsrettigheder. Popcorn Time er praktisktalt blot et pænt designet program til at downloade torrents med, med den nemme installation og høje brugervenlighed har omend gjort programmet vældigt populært.

Det er dermed ikke HBO Nordic, Viaplay eller en anden velkendt streamingtjeneste som Netflix anser for at være deres største konkurrent.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 7 – 2024)

Netflix bakker deres påstand op med et link til Google, der viser den seneste tids søgninger på henholdsvis Netflix, HBO og Popcorn Time i Holland. Her ses det tydeligt, at Popcorn Time er blevet et ligeså populært søgeord som Netflix, hvilket bekymrer den amerikanske streamingtjeneste.

En lignende trendanalyse for Danmark viser, at Popcorn Time endnu ikke er så stort et søgeord som Netflix, men det synligt at den ulovlige streamingtjeneste vinder frem. Popcorn Time slår bl.a. HBO Nordic i antallet af søgninger sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar