Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pope Francis: A Man of His Word

Pope Francis: A Man of His Word

18/05/2020 | Flixfilm

Pope Francis: A Man of His Word på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Wim Wenders
Skuespillere: Pope Francis, Ignazio Oliva, María Eufemia Goycoechea
Spilletid: 96 min
Land: N/A
Sprog: Italian, Spanish, German, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Filmskaberen Wim Wenders rejser verden rundt med pave Frans og dokumenterer det kontroversielle kirkelige overhoveds humanistiske syn i en polariseret tidsalder.

Pope Francis: A Man of His Word havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pope Francis: A Man of His Word på YouTube.Se Pope Francis: A Man of His Word på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pope Francis: A Man of His Word ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pope Francis: A Man of His Word stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pope Francis: A Man of His Word, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pope Francis: A Man of His Word er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar