Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

PopPixie

15/09/2014 | Flixfilm

Se PopPixie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Pixieville er en lille storby, der er hjemsted for en samling fantastiske små væsner, der alle bliver beskyttet og får deres kraft fra det magiske Livets træ.


Se PopPixie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPopPixie havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om PopPixie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til PopPixie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til PopPixie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at PopPixie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar