Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Popples

24/07/2016 | Flixfilm

Se Popples på Netflix

Indspilningsår: 1986–1988
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Stevie Vallance
Spilletid: 30 min
Land: USA, France, Japan
Sprog: English, French, Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: De søde Popples elsker at hjælpe deres venner og naboer, men hver gang synes det at få hylemorsomme følger.


Se Popples på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPopples havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Popples ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Popples:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Popples er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Popples stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar