Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Populær hekse-serie droppet af Netflix

Populær hekse-serie droppet af Netflix

09/07/2020 | Flixfilm

Populær hekse serie droppes af NetflixNetflix har netop afsløret, at ‘Chilling Adventures of Sabrina’ lukker og slukker når fjerde sæson har haft premiere i slutningen af 2020.

Det bekræfter streamingtjenesten på de sociale medier.

Det betyder, at når de sidste 8 episoder er løbet over skærmen er det slut med den originale hekseserie, som blev lanceret i 2018.

‘Chilling Adventures of Sabrina’ har været en middelmådig succes for Netflix og det er svært at vurdere om seerne er forsvundet gennem årene, men beslutningen om at droppe serien kommer som en overraskelse for seriens skuespillere.

Til det amerikanske medie Deadline begræder flere skuespillere streamingtjenestens beslutning og fastslår at de trods alt er stolte og teknemmelige for det arbejde de fik lavet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tredje sæson, som havde premiere tidligere på året, følger atter Sabrina, der prøver at komme sig efter de rystende begivenheder i slutningen af anden sæson. Selvom hun besejrede sin far Lucifer er der ikke faldet ro over byen Greendale, da et mystisk karneval kommer til byen og vil genoplive en gammel ondskab…

LÆS OGSÅ:   Se første teaser til 'Terminator Zero'

‘Chilling Adventures of Sabrina’ er baseret på ‘Sabrina Skolens Heks’ og er fyldt med gys, uforklarlige events og naturligvis heksekunst.

Netflix lover endvidere, at man kan se frem til en uhyggelig, sexet og overnaturlig finale på serien.

Se ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ på Netflix Danmark. Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato for sidste og fjerde sæson.
Skriv kommentar