Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sci-fi-serien ‘Biohackers’ er snart tilbage med ny ildevarslende sæson

Sci-fi-serien ‘Biohackers’ er snart tilbage med ny ildevarslende sæson

07/06/2021 | Flixfilm

biohackers saeson 2Var du fan af den tyske thriller-serie ‘Biohackers’, som oprindelig blev stoppet fordi den var for upassende for Netflix, så bør du sætte et stort kryds i kalenderen den 9. juli.

Her vender serien nemlig tilbage med sæson 2 og 6 nye afsnit.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse, som samtidig har frigivet en række billeder, der kan ses nederst i artiklen.

‘Biohackers’ blev så stor en succes hos Netflix-medlemmerne, at streamingtjenesten blot efter en uge kunne annoncere, at en ny sæson var på vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien følger en medicinstuderende på et førende tysk universitet, der er på en hemmelig mission for at afsløre et komplot, som forbinder en familietragedie og en visionær biologiprofessor.

I centrum står de to kvinder, Mia, som spilles af den schweizisk Luna Wedler (‘Das schönste Mädchen der Welt’, ‘Dem Horizont so nah’), der er en medicinstuderende med en hemmelighedsfuld plan og forsøger at komme tæt på en læge, hun mistænker for at have haft en finger med i spillet i hendes tidligere familietragedie.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes'

Sæson 2 begynder måneder efter den chokerende afslutning på første sæson, som sendte Mia ud af spillet i en lang periode. Hvad er der mon sket i mellemtiden.

Alle de velkendte skuespillere er med igen, mens de denne gang også får selskab af Thomas Kretschmann, som kendes fra ‘King Kong’ og ‘Penny Dreadful’, mens han også får en markant rolle i den kommende ‘Indiana Jones’-film, som bekendt også har danske Mads Mikkelsen på rollelisten.

Se ‘Biohackers‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 9. juli.

BH 201 Unit 00303 RT 2

BH 202 Unit 00503 RT 2

BH 206 Unit 02286 RT

BH 202 Unit 01408 RT

biohackers saeson 2
Skriv kommentar