Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Population 436

Population 436

15/06/2022 | Flixfilm

Population 436 på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Horror, Mystery, Romance, Thriller
Instruktion: Michelle MacLaren
Skuespillere: David Ames, Leigh Enns, Susan Kelso, Rick Skene
Spilletid: 92 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En mand, der skal undersøge, hvorfor Rockwell Falls har haft det samme indbyggerantal, 436, i mere end et århundrede, fortryder, at han har påtaget sig jobbet.Se Population 436 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Population 436 havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Population 436 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Population 436 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Population 436 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Population 436, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Population 436 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar