Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Population 436

Population 436

14/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Population 436 på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Horror, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Michelle MacLaren
Skuespillere: David Ames, Leigh Enns, Susan Kelso, Rick Skene
Spilletid: 92 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: En mand, der skal undersøge, hvorfor Rockwell Falls har haft det samme indbyggerantal, 436, i mere end et århundrede, fortryder, at han har påtaget sig jobbet.


Se Population 436 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Population 436 havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Population 436 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Population 436 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Population 436 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Population 436 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar