Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Por humor a la música

Por humor a la música

29/05/2022 | Flixfilm

Por humor a la música på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar fortæller historien om den andalusiske gruppe No me pises que llevo chanclas og ser nærmere på den spanske tradition for komediemusik.Se Por humor a la música på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Por humor a la música havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Por humor a la música på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Por humor a la música ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Por humor a la música stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Por humor a la música, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Por humor a la música er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar