Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Porco Rosso

Porco Rosso

01/02/2020 | Flixfilm

Se Porco Rosso på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Hayao Miyazaki
Skuespillere: Shûichirô Moriyama, Tokiko Katô, Bunshi Katsura Vi, Tsunehiko Kamijô
Spilletid: 94 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Himmelpirater truer Adriaterhavet, og en italiensk pilot er den eneste, der er modig nok til at kæmpe mod dem. Det eneste problem er, at han er halvt mand og halvt gris.

Porco Rosso havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Porco Rosso på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Porco Rosso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Porco Rosso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Porco Rosso, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Porco Rosso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar