Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Portugal’s Mountains of Wonder

Portugal’s Mountains of Wonder

05/09/2022 | Flixfilm

Portugal’s Mountains of Wonder på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Lauri Lagle
Skuespillere: Mirtel Pohla, Margus Prangel, Jarmo Reha
Spilletid: 107 min
Land: Estonia
Sprog: Estonian
IMDb-karakter: 5.0

Handling: I et afsidesliggende hjørne af Portugal kan to små, men mægtige, bjerge prale af et utroligt væld af skove, naturlige formationer og dyreliv.

Portugal’s Mountains of Wonder havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Portugal’s Mountains of Wonder på YouTube.Se Portugal’s Mountains of Wonder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Portugal’s Mountains of Wonder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Portugal’s Mountains of Wonder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Portugal’s Mountains of Wonder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Portugal’s Mountains of Wonder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar