Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pose

04/06/2019 | Flixfilm

Se Pose på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mj Rodriguez, Dominique Jackson, Indya Moore, Angel Bismark Curiel
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: I New York i 1987 åbner balløvinden Blanca sit eget hus, som snart bliver hjemsted for en begavet danser og en sexarbejder, der er forelsket i en klient.


Se Pose på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPose (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pose (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pose herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pose (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar