Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pose

12/06/2020 | Flixfilm

Pose på Netflix

Produktionsår: 2018–2021
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michaela Jaé (MJ) Rodriguez, Dominique Jackson, Indya Moore
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: I New York i 1987 åbner balløvinden Blanca sit eget hus, som snart bliver hjemsted for en begavet danser og en sexarbejder, der er forelsket i en klient.Se Pose på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pose (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pose på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pose (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pose (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pose, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar