Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Posesif

01/01/2020 | Flixfilm

Se Posesif på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Edwin
Skuespillere: Putri Marino, Adipati Dolken, Griselda Agatha, Chicco Kurniawan
Spilletid: 102 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En dykkerelev sætter sin akademiske fremtid og forholdet til sin far på spil, da hun bliver kæreste med en dyster ny elev, der er besat af deres romance.


Se Posesif på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Posesif havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Posesif ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Posesif:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Posesif er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Posesif stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar