Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Posesif

01/01/2020 | Flixfilm

Se Posesif på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 101 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: N/A

Handling: En dykkerelev sætter sin akademiske fremtid og forholdet til sin far på spil, da hun bliver kæreste med en dyster ny elev, der er besat af deres romance.

Posesif havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Posesif på YouTube.Se Posesif på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Posesif ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Posesif stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Posesif, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Posesif er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar