Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Poshter Girl

Poshter Girl

18/09/2020 | Flixfilm

Se Poshter Girl på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Sameer Patil
Skuespillere: Madhav Abhyankar, Hemant Dhome, Anand Ingle, Hrishikesh Joshi
Spilletid: 140 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I en by, der er berygtet for drab på nyfødte pigebørn, får en ung kvindes ankomst de lokale ungkarle til at gå på frierfødder – men hun har en helt anden dagsorden.Se Poshter Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Poshter Girl havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Poshter Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Poshter Girl:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Poshter Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Poshter Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar