Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Possessed

Possessed

04/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Possessed på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Crime, Drama, Horror, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Daniel Joey Albright
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En modvillig clairvoyant slår sig sammen med en bryst kriminalbetjent med et blødt hjerte for at hjælpe ham med at opklare sager via hendes synske evner.


Se Possessed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Possessed (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Possessed (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Possessed herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Possessed er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Possessed (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar