Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Possessed

Possessed

04/04/2019 | Flixfilm

Se Possessed på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Crime, Drama, Horror, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Han Sun Jo, Jun-hee Ko, Sae-byeok Song, Jeong-hun Yeon
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En modvillig clairvoyant slår sig sammen med en bryst kriminalbetjent med et blødt hjerte for at hjælpe ham med at opklare sager via hendes synske evner.


Se Possessed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPossessed (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Possessed (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Possessed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Possessed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Possessed (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar