Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Possession

Possession

01/11/2017 | Flixfilm

Se Possession på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Antony De Gennaro
Skuespillere: Alan Sutherland, Ben Andrews, Larry Laverty, Marcel Davis
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Jessicas mand og svoger går i koma efter en bilulykke. Da svogeren vågner, er han overbevist om, at han er gift med Jessica.


Se Possession på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPossession havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Possession ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Possession herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Possession er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Possession stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar