Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Post Mortem: No One Dies in Skarnes

Post Mortem: No One Dies in Skarnes

25/08/2021 | Flixfilm

Post Mortem: No One Dies in Skarnes på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kathrine Thorborg Johansen, Elias Holmen Sørensen, André Sørum
Spilletid: N/A
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Hun er tilbage fra de døde med en nyfunden tørst efter blod, og hendes families begravelsesforretning har desperat brug for flere kunder. Hmm, hvad nu hvis ...

Post Mortem: No One Dies in Skarnes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Post Mortem: No One Dies in Skarnes på YouTube.Se Post Mortem: No One Dies in Skarnes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Post Mortem: No One Dies in Skarnes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Post Mortem: No One Dies in Skarnes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Post Mortem: No One Dies in Skarnes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Post Mortem: No One Dies in Skarnes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar