Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Potato Potahto

Potato Potahto

15/12/2019 | Flixfilm

Potato Potahto på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Shirley Frimpong-Manso
Skuespillere: O.C. Ukeje, Joselyn Dumas, Joke Silva
Spilletid: 115 min
Land: Ghana
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Et fraskilt par beslutter sig for at fortsætte med at bo sammen, men deres allerede skrøbelige samboplaner begynder at krakelere, da de begynder at date andre.

Potato Potahto havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Potato Potahto på YouTube.Se Potato Potahto på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Potato Potahto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Potato Potahto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Potato Potahto, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Potato Potahto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar