Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pottersville

Pottersville

15/12/2017 | Flixfilm

Se Pottersville på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Seth Henrikson
Skuespillere: Michael Shannon, Judy Greer, Ron Perlman, Christina Hendricks
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En mand vælter beruset rundt i en gorilladragt og bliver forvekslet med Bigfoot, hvilket tiltrækker opmærksomhed fra medierne og turister til hans lille betrængte by.


Se Pottersville på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPottersville havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pottersville ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pottersville herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pottersville er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pottersville stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar