Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pottersville

Pottersville

15/12/2017 | Flixfilm

Pottersville på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Seth Henrikson
Skuespillere: Michael Shannon, Judy Greer, Ron Perlman
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En mand vælter beruset rundt i en gorilladragt og bliver forvekslet med Bigfoot, hvilket tiltrækker opmærksomhed fra medierne og turister til hans lille betrængte by.Se Pottersville på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pottersville havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pottersville på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pottersville ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pottersville stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pottersville, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pottersville er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar