Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pound Puppies

Pound Puppies

02/10/2014 | Flixfilm

Se Pound Puppies på Netflix

Indspilningsår: 1985–1988
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Gilvezan, Ruth Buzzi, Adrienne Alexander
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Lucky, Cookie og de øvrige hunde i Kennel 17 er på en vigtig, hemmelig mission: de skal hjælpe alle ankomne hunde med at finde et nyt hjem.

Pound Puppies havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pound Puppies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pound Puppies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pound Puppies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pound Puppies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pound Puppies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Pound Puppies

 1. Allan R Johansen - kl. 01:29, 24-10-2020:

  Hej Netflix
  Jeg selv og kæresten har tænkt om nogle af de gamle serier måske på et tidspunkt kommer tilbage til Netflix i Danmark igen?

  Vi tænker fx:

  -Pound puppies
  -My littelest pet shop sæson 2 og frem ad
  Og muligvis andre af de ældre hyggelige serier.

  Mvh
  Allan R Johansen

  Skriv kommentar