Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pour cent briques, t’as plus rien

Pour cent briques, t’as plus rien

07/03/2022 | Flixfilm

Pour cent briques, t’as plus rien på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To arbejdsløse venner beslutter sig for at røve en bank med legetøjspistoler, men ender i en situation, hvor deres gidsler kræver penge af dem.

Pour cent briques, t’as plus rien havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pour cent briques, t’as plus rien på YouTube.Se Pour cent briques, t’as plus rien på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pour cent briques, t’as plus rien ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pour cent briques, t’as plus rien stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pour cent briques, t’as plus rien, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pour cent briques, t’as plus rien er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar