Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pourquoi pas nous?

Pourquoi pas nous?

01/05/2023 | Flixfilm

Pourquoi pas nous? på Netflix

Produktionsår: 1981
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Michel Berny
Skuespillere: Aldo Maccione, Dominique Lavanant, Florence Giorgetti
Spilletid: 85 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Kærligheden blomster mellem to outsidere, da ejeren af en bogbutik opdager en frygtet wrestlers bløde side, da han bogstaveligt talt lander i hendes skød.Se Pourquoi pas nous? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pourquoi pas nous? havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pourquoi pas nous? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pourquoi pas nous? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pourquoi pas nous? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pourquoi pas nous?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pourquoi pas nous? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar