Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Poussière d’ange

Poussière d’ange

07/03/2022 | Flixfilm

Poussière d’ange på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En afdanket betjent, hvis kone har forladt ham, bliver besat af en ung kvinde, som ikke er den, hun ser ud til at være.

Poussière d’ange havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Poussière d’ange på YouTube.Se Poussière d’ange på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Poussière d’ange ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Poussière d’ange stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Poussière d’ange, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Poussière d’ange er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar