Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Poveri Ma Belli

Poveri Ma Belli

22/04/2021 | Flixfilm

Se Poveri Ma Belli på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To barndomsvenner fra Rom bliver rivaler, efter de forelsker sig i den samme kvinde, og snart begynder de begge at lægge planer for at vinde hendes gunst.

Poveri Ma Belli havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Poveri Ma Belli på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Poveri Ma Belli ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Poveri Ma Belli stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Poveri Ma Belli, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Poveri Ma Belli er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar