Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Players

Power Players

01/01/2023 | Flixfilm

Power Players på Netflix

Produktionsår: 2019–2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Benjamin Van Meggelen, Greg Chun, Kieran Walton
Spilletid: 11 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En knægt forvandles til en superhelt i legetøjsstørrelse, og sammen med sit legetøj skal han kæmpe mod en ond robot for at redde verden.Se Power Players på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Power Players (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Players på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Power Players (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Players (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Players, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Players er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar