Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Beast Morphers

Power Rangers Beast Morphers

01/01/2020 | Flixfilm

Se Power Rangers Beast Morphers på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rorrie D. Travis, Jasmeet Baduwalia, Jacqueline Scislowski, Abraham Rodriguez
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Et nyt kuld hemmelige agenter må forhindre en grådig virus og dens underordnede i at stjæle den ubegrænsede kilde til ren energi, som de er blevet skabt af.


Se Power Rangers Beast Morphers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Power Rangers Beast Morphers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Beast Morphers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Power Rangers Beast Morphers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers Beast Morphers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Beast Morphers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar