Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Dino Charge

Power Rangers Dino Charge

01/01/2016 | Flixfilm

Se Power Rangers Dino Charge på Netflix

Indspilningsår: 2015–2016
Genre: Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brennan Mejia, Camille Hyde, Yoshi Sudarso, Michael Taber
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: På dinosauernes tid gik de gamle og kraftfulde energems tabt på Jorden, og nu er en ond dusørjæger vendt tilbage for at finde dem.


Se Power Rangers Dino Charge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPower Rangers Dino Charge havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Dino Charge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Power Rangers Dino Charge herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers Dino Charge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Dino Charge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar