Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Dino Fury

Power Rangers Dino Fury

05/01/2022 | Flixfilm

Power Rangers Dino Fury på Netflix

Produktionsår: 2021–2022
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Russell Curry, Hunter Deno, Kainalu Moya
Spilletid: 21 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En ny gruppe Power Rangers bruger den forhistoriske kraft fra dinosaurer til at bekæmpe en ond hær af rumvæsner, der angriber Jorden.

Power Rangers Dino Fury (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Dino Fury på YouTube.Se Power Rangers Dino Fury på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Dino Fury (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Dino Fury (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Dino Fury, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Dino Fury er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar