Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Dino Super Charge

Power Rangers Dino Super Charge

08/01/2013 | Flixfilm

Power Rangers Dino Super Charge på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Lige da man troede, at Rangerne havde klaret deres mission, bliver de stillet over for en endnu sværere udfordring, da en ny fjende melder sin ankomst.

Power Rangers Dino Super Charge havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Dino Super Charge på YouTube.Se Power Rangers Dino Super Charge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Dino Super Charge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Dino Super Charge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Dino Super Charge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Dino Super Charge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar