Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Dino Super Charge

Power Rangers Dino Super Charge

01/01/2017 | Flixfilm

Se Power Rangers Dino Super Charge på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Lige da man troede, at Rangerne havde klaret deres mission, bliver de stillet over for en endnu sværere udfordring, da en ny fjende melder sin ankomst.


Se Power Rangers Dino Super Charge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPower Rangers Dino Super Charge havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Dino Super Charge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Power Rangers Dino Super Charge herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers Dino Super Charge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Dino Super Charge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar