Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Jungle Fury

Power Rangers Jungle Fury

08/01/2013 | Flixfilm

Power Rangers Jungle Fury på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jason Smith, Anna Hutchison, Aljin Abella
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da Power Rangerne rejser til Californien for at finde deres nye herre og opdager, at han driver et pizzeria, vil de også hjælpe til!

Power Rangers Jungle Fury havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Jungle Fury på YouTube.Se Power Rangers Jungle Fury på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Jungle Fury ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Jungle Fury stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Jungle Fury, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Jungle Fury er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar