Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Lost Galaxy

Power Rangers Lost Galaxy

08/01/2013 | Flixfilm

Power Rangers Lost Galaxy på Netflix

Produktionsår: 1999–2000
Genre: Action, Adventure, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Archie Kao, Reggie Rolle, Danny Slavin
Spilletid: 30 min
Land: United States, France, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Fem teenagere, der er blevet forvandlet af de mystiske Quasar Sabers-kræfter til galaksens Power Rangers, bekæmper den onde Scorpius og Captain Mutiny.

Power Rangers Lost Galaxy havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Lost Galaxy på YouTube.Se Power Rangers Lost Galaxy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Lost Galaxy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Lost Galaxy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Lost Galaxy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Lost Galaxy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar