Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers: Megaforce: Raising Spirits

Power Rangers: Megaforce: Raising Spirits

08/01/2013 | Flixfilm

Power Rangers: Megaforce: Raising Spirits på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 24 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: På årets mest uhyggelige aften, Halloween, møder Rangerne et mystisk medium, der maner "visioner" frem af monstre fra fortiden.

Power Rangers: Megaforce: Raising Spirits havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers: Megaforce: Raising Spirits på YouTube.Se Power Rangers: Megaforce: Raising Spirits på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers: Megaforce: Raising Spirits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers: Megaforce: Raising Spirits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers: Megaforce: Raising Spirits, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers: Megaforce: Raising Spirits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar