Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas

Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas

08/12/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En gruppe børn lærer Robo Knight, hvad julen handler om, da han forveksles med et doneret julelegetøj og sendes til et fremmed land.


Se Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPower Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar