Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas

Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas

08/12/2013 | Flixfilm

Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe børn lærer Robo Knight, hvad julen handler om, da han forveksles med et doneret julelegetøj og sendes til et fremmed land.

Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas på YouTube.Se Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers: Megaforce: The Robo Before Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar