Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers: Megaforce

Power Rangers: Megaforce

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Power Rangers: Megaforce på Netflix

Indspilningsår: 2013–2014
Genre: Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Andrew Gray, Ciara Hanna, John Mark Loudermilk, Christina Masterson
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Da Jorden trues af en massiv invasion fra rummet, hidkalder planetens overnaturlige vogter fem teenagere til at danne det ultimative forsvarsteam.


Se Power Rangers: Megaforce på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Power Rangers: Megaforce havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers: Megaforce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Power Rangers: Megaforce herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers: Megaforce er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers: Megaforce stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar