Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers: Megaforce

Power Rangers: Megaforce

01/12/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers: Megaforce på Netflix

Indspilningsår: 2013–2014
Genre: Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Andrew Gray, Ciara Hanna, John Mark Loudermilk, Christina Masterson
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da Jorden trues af en massiv invasion fra rummet, hidkalder planetens overnaturlige vogter fem teenagere til at danne det ultimative forsvarsteam.


Se Power Rangers: Megaforce på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPower Rangers: Megaforce havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers: Megaforce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Power Rangers: Megaforce herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers: Megaforce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers: Megaforce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar