Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Ninja Steel

Power Rangers Ninja Steel

01/01/2019 | Flixfilm

Se Power Rangers Ninja Steel på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: William Shewfelt, Nico Greetham, Zoë Robins, Peter Adrian Sudarso
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En ny generation af teenagehelte bruger overmenneskelige ninjakræfter til at bekæmpe den intergalaktiske skurk Galvanax og redde Jorden fra ødelæggelse.


Se Power Rangers Ninja Steel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPower Rangers Ninja Steel (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Ninja Steel (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Power Rangers Ninja Steel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers Ninja Steel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Ninja Steel (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar