Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Ninja Steel

Power Rangers Ninja Steel

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Power Rangers Ninja Steel på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: William Shewfelt, Nico Greetham, Zoë Robins, Peter Adrian Sudarso
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: En ny generation af teenagehelte bruger overmenneskelige ninjakræfter til at bekæmpe den intergalaktiske skurk Galvanax og redde Jorden fra ødelæggelse.


Se Power Rangers Ninja Steel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Power Rangers Ninja Steel (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Ninja Steel (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Power Rangers Ninja Steel herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Power Rangers Ninja Steel er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Ninja Steel (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar