Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Ninja Steel

Power Rangers Ninja Steel

01/01/2019 | Flixfilm

Power Rangers Ninja Steel på Netflix

Produktionsår: 2017–2018
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: William Shewfelt, Nico Greetham, Zoë Robins
Spilletid: 21 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En ny generation af teenagehelte bruger overmenneskelige ninjakræfter til at bekæmpe den intergalaktiske skurk Galvanax og redde Jorden fra ødelæggelse.

Power Rangers Ninja Steel (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Power Rangers Ninja Steel på YouTube.Se Power Rangers Ninja Steel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Ninja Steel (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Ninja Steel (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Ninja Steel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Ninja Steel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar