Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Ninja Storm

Power Rangers Ninja Storm

08/01/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers Ninja Storm på Netflix

Indspilningsår: 2003–2004
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pua Magasiva, Sally Martin, Glenn McMillan, Jason Chan
Spilletid: 30 min
Land: USA, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da elitekrigerne fra Wind Ninja Academy tages til fange af den onde Lothor, forvandles Shane, Tori og Waldo til Wind Power Rangers, så de kan slå igen.

Power Rangers Ninja Storm havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Power Rangers Ninja Storm på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Ninja Storm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Ninja Storm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Ninja Storm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar