Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Power Rangers Operation Overdrive

Power Rangers Operation Overdrive

08/01/2013 | Flixfilm

Se Power Rangers Operation Overdrive på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: James Maclurcan, Caitlin Murphy, Samuell Benta, Rhoda Montemayor
Spilletid: 22 min
Land: USA, New Zealand, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Fem unge Power Rangers tager ud på et farligt, verdensomspændende eventyr for at sikre, at nogle magiske juveler ikke falder i hænderne på to ondsindede brødre.

Power Rangers Operation Overdrive havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Power Rangers Operation Overdrive på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Power Rangers Operation Overdrive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Power Rangers Operation Overdrive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Power Rangers Operation Overdrive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Power Rangers Operation Overdrive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar